Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

28 Αυγούστου 2013

Τα UFO και οι εξωγήινοι είναι πραγματικοτητα Δήλωσε ο Ben Rich πριν πεθάνει

Ο Ben Rich επικεφαλής της Lockheed Skunk Works ομολόγησε πριν πεθάνει

Ο Ben Rich ήταν επικεφαλής της Lockheed Skunk Works, παραδέχθηκε στο κρεβάτι του λίγο πριν πεθάνει, ότι οι επισκέψεις των εξωγήινων UFO είναι πραγματικές και ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ταξιδεύσει στα άστρα! σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο MUFON UFO Journal.μπορεί να φαίνεται νέο για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό συνέβη τον Ιανουάριο του 1995. Οι δηλώσεις και αναφορές ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ιπτάμενα οχήματα που μιμούνται εξωγήινα σκάφη. Το άρθρο αυτό γράφτηκε από τον Tom Keller, ένας μηχανικός αεροδιαστημικής, ο οποίος εργάστηκε ως αναλυτής συστημάτων πληροφορικής για τη NASA.

1."Μέσα από το Skunk Works (έρευνα και ανάπτυξη ), ήμασταν μια μικρή ομάδα, αλλά πολύ ενωμένη, η οποία αποτελούνταν από περίπου 50 βετεράνους μηχανικούς και σχεδιαστές, και λοιπό προσωπικό. σκοπό μας τα τεχνολογικά ανώτερα αεροσκάφη, σε μυστικές αποστολές.

2. «Έχουμε ήδη τα μέσα για να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια, αλλά οι τεχνολογίες αυτές είναι κλειδωμένες σε "μαύρα έργα" (μαύρα σχέδια) και μόνο μία θεϊκή πράξη θα μπορούσε να πάρει από εκεί, προς όφελος της ανθρωπότητας. Ότι μπορείτε να φανταστείτε που ήδη ξέρουμε να κάνουμε.(τι εννοεί εδώ άραγε?)

3. "Έχουμε την τεχνολογία που πήραμε από τα UFO .Υπάρχει ένα λάθος στις εξισώσεις. Γνωρίζουμε τι είναι. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στα αστέρια. Πρώτον, πρέπει να καταλάβετε ότι ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φθάσουμε σε άλλα αστέρια με τη χημική προώθηση, [παραδοσιακοί πύραυλοι του σήμερα].

Δεύτερον, πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα τεχνολογία προώθησης. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε πού ο Einstein έκανε λάθος

Ο Ben Rich γνωρίζει την ύπαρξη των εξωγήινων, και ότι η εξωγήινη πτώση του Roswell επηρέασε το σχεδιασμό των μυστικών αεροσκαφών των ΗΠΑ. Σύμφωνα με μια έκθεση από CNI Νέα από τον Michael Lindemann, τα στοιχεία του σχεδιασμού προήλθε από την εξέταση του UFO του Roswell ,από William L. "Bill" McDonald.

Στο e-mail με ημερομηνία 29, Ιουλίου, 1999, που απευθύνεται στο Lindemann, McDonald αναφέρεται ένα απόσπασμα από μια συζήτηση με τον Χάρολντ Puthoff, ιδρυτής της υψηλής διαβάθμισης προγράμματος των ΗΠΑ «εξ αποστάσεως όρασης» (remote viewing .)

ο MacDonald είπε: "Λοιπόν, Hal, εσείς το ζητήσατε Τώρα που ο θρυλικός μηχανικός και επικεφαλής του Lockheed Testor Corporation, John Andrews, είναι νεκρός, μπορώ να ανακοινώσω ότι επιβεβαίωσε προσωπικά τη σύνδεση μεταξύ του σχεδιασμού του ufo του Roswell και Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα της Lockheek Martin (UCAVS στα αγγλικά), κατασκοπευτικά αεροπλάνα, μαχητικά και διαστημικά λεωφορεία. "

ο Andrews ήταν προσωπικός φίλος του διευθυντή του Skunk Works, Ben Rich, ο οποίος επιλέχτηκε για να αντικαταστήσει τον ιδρυτή της εν λόγω οργάνωσης, Kelly Johnson, και έγινε επίσης γνωστός για το σχεδιασμό του F-117 Nighthawk Stealth . Fighter, το πρωτότυπο miniaturalizado και το σούπερ-μυστικό αεροσκάφος F-19 Stealth Interceptor 
Πριν Rich πέθανε από καρκίνο, επιβεβαίωσε ότι "Υπάρχουν δύο τύποι ΑΤΙΑ" Έχουμε μάθει τόσα πολλά από UFO που έχουν πέσει, η κυβέρνηση [των ΗΠΑ] το γνώριζαν αυτό και μέχρι το 1969 που είχε τον έλεγχο στη διοίκηση των εν λόγω πληροφοριών. Μετά την απομάκρυνση του Νίξον το 1969,

Σχεδόν όλοι οι σχεδιασμοί των αεροσκαφών "bimorphic» ήταν εμπνευσμένη από τα αεροσκάφος του Roswell, το SR-71 Blackbird, ακόμη και τα drones ,

ο κόσμος δεν θα πρέπει να γνωρίζει σχετικά με τα UFO και εξωγήινους. Πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την αλήθεια. 
ο Lindemann σχολίασε ότι "Bill McDonald έλαβε τις πληροφορίες από Andrews από το 1994 μέχρι το τελευταίο τηλεφώνημα κοντά στα Χριστούγεννα του 1998."

ο Lindemann είπε επίσης ότι «θα πρέπει επίσης να είναι γνωστό ότι ο Δρ Μπεν R. συμμετείχε σε δημόσια διάσκεψη των μηχανικών αεροδιαστημικής και σχεδιαστές το 1993, πριν τον καθηλώσει η ασθένειά του, με την οποία δήλωσε, παρουσία του επικεφαλής του τμήματος της Orange County MUFON, Jan Harzan και πολλοί άλλοι, ότι «Εμείς ( στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και η αμερικανική αεροδιαστημική κοινότητα) έχουμε στην κατοχή μας την τεχνολογία για να μας πάει στα αστέρια.
ΠΗΓΗ

You-Tube