Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

2 Αυγούστου 2013

«Τέρας» εμφανίζεται στην λίμνη Tianchi της Κινας

Ο εργαζομενος Wu Chengzhi εκτελουσε την μετρηση της θερμοκρασίας του νερού στο ηφαιστειο όταν είδε αυτο το είδους  "τέρας" στην λιμνη  Tianchi Lake, σύμφωνα με μια τοπική έκθεση των μέσων ενημέρωσης.
Περίπου  στις 27 Ιουλίου ο εργαζόμενος που ονομάζεται Wu Chengzhi έφτασε στην βόρεια πλαγιά του ορους Changbai  και μαζί με τον συνάδελφό του, άρχισε να διεξάγει μετρήσεις ρουτίνας της θερμοκρασίας του νερού στο ηφαιστειο.

Ενώ είχαν ολοκληρωσει την συλλογή των δειγμάτων τους εντόπισαν στην  ήσυχη και ήρεμη επιφάνεια της λίμνης ενα κεφαλι σχηματοςV . Το περιεργο αυτο πλασμα  κρυφοκοιτάξε έξω από το νερό και κολύμπησε προς τα εμπρός με σχετικά υψηλή ταχύτητα.


Ο Wu αμέσως αρπαξε την φωτογραφική του μηχανή και τραβηξε μερικές φωτογραφίες από το αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας.

Όπως φαίνεται από τη μία εικόνα που παρέχεται από τον Wu  δειχνει το πλασμα  να βγαίνει από το νερό και το  κεφάλι να ειναι παρομοιο  με του ελαφιου οπως ακριβως λενε και οι μαρτυριες για αυτο τον μυθο.

 Η  λίμνη Tianchi βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Jilin και στην πραγματικότητα είναι μια λιμνη μεσα στον κρατρηρα στην κορυφή του ορους Changbai . Πιστεύεται από πολλούς ντόπιους οτι είναι μια ιερή λίμνη. Επισης διάφοροι θρύλοι λενε οτι υπάρχουν τέρατα που ζουν στο βυθό της λίμνης ακριβώς όπως το σκωτσέζικο μύθο του Λοχ Νες.

Η πρώτη παρατήρηση που αναφέρθηκε ήταν το 1903. Προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι ένα μεγάλο βουβάλι επιτέθηκε σε τρία άτομα αλλά πυροβόλησε έξι φορές. Το τέρας στη συνέχεια υποχώρησε κάτω από το νερό. 
Στις 21 με 23 Αύγουστου 1962 ένα άτομο που χρησιμοποιουσε  τηλεσκόπιο είδε  δύο από τα τέρατα να κυνηγανε  το ένα το άλλον στο νερό. Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι ανέφεραν τις θεάσεις.


Πιο πρόσφατες εκθέσεις περιγράφουν το τέρας πως εχει περιπου  ανθρώπινο  κεφάλι και συνδέεται με ένα λαιμό 1,5 m. Λέγεται ότι έχουν ένα λευκό δακτύλιο γύρω από το κάτω μέρος του λαιμού τους και το υπόλοιπο του δέρματος του είναι γκρι και λείο.
πηγη  mwlonlave

You-Tube