Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

4 Αυγούστου 2013

Τί παιχνίδια παίζει ο διάβολος; – Μυστήριο με την ορατή από το Google earth πεντάλφα στο Καζακστάν!

Σε μυστήριο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη φωτογραφίας στην περιοχή του Καζακστάν, η οποία απεικονίζει μια τεράστια καλοσχηματισμένη πεντάλφα.

Πρόκειται για μια εικόνα που προέρχεται από το Google earth και σχηματίζει ανάποδη πεντάλφα, δηλαδή με την μία κορυφή ακριβώς στον Νότο. Η διάμετρος της πεντάλφας (σύμφωνα με το Google Earth) είναι 405 με 410 μέτρα, ενώ οι συντεταγμένες για να την βρείτε είναι 52°28'47.02" 62°11'7.71"

Τί παιχνίδια παίζει ο διάβολος; - Μυστήριο με την ορατή από το Google earth πεντάλφα στο Καζακστάν!

Το περίεργο όμως δεν σταματάει εκεί...

Αν ξεζουμάρουμε λίγο, θα δούμε ότι αυτό το "κατασκεύασμα της φύσης" είναι κοντά σε έναν χώρο όπου μοιάζει να είναι κατασκευασμένος πρόσφατα, αφού το τελευταίο κομμάτι του δρόμου που φτάνει εκεί, μοιάζει αρκετά πιο καινούριο, ενώ το όλο πράμα μοιάζει με αεροδιάδρομο.

Ιστορία της πεντάλφας ως σατανικό σύμβολο

Όταν η εκκλησία θέλησε να επικρατήσει ο χριστιανισμός ως θρησκεία τότε κυνήγησαν τους μάγους και τις μάγισσες καθώς και τους παγανιστές και όλους όσους ήταν αντίθετοι με τον χριστιανισμό ή δεν ήθελαν να τον ασπαστούν.

Τον 19ο αιώνα ένας κληρικός με το όνομα Eliphas Levi στην δημοσίευσή του Dogme et Rituel de la Haute Magie ("Dogmas and Rituals of High Magic") συνέδεσε την πεντάλφα με μια εικόνα του Βαθομέθ ή τον θεό Πάνα της ελληνικής αλλά και ξένης μυθολογίας, που ζωγράφισε ο ίδιος, και δημιούργησε την ανεστραμμένη πεντάλφα με το κεφάλι του θεού στο κέντρο. Βέβαια ο Βαθομέθ μόνο σατανικός δεν ήταν, αλλά αντιθέτως ήταν ο σοφός Μύστης, Αλχημιστής, Φύλακας-Θεός της Ισορροπίας και της Απόκρυφης Γνώσης.

Το τελευταίο χτύπημα που δέχθηκε το σύμβολο της πεντάλφας ήταν όταν ο Anton Lavey ίδρυσε την εκκλησία των σατανιστών και χρησιμοποίησε την πεντάλφα με το κεφάλι του Βαθομέθ σαν σύμβολο του Σατανά.

You-Tube