Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

11 Αυγούστου 2013

Φίδι στην ατμόσφαιρα της γης;;;;τι μπορεί να είναι;;;

Υπάρχει μια περίεργη φωτογραφία στο αρχείο φωτογραφιών της NASA.Την τράβηξε  το πλήρωμα της αποστολής STS-105 που μπήκε  σε τροχιά στις 10 Αυγούστου 2001 από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. 
Η φωτογραφία εμφανίζεται ενα  περίγραμμα που δινει την αίσθηση ότι είναι ένα φίδι που «κολυμπά» στην άκρη της ατμόσφαιρας της Γης.

Τι θα μπορούσε να είναι; Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το μέγεθος του αντικειμένου επειδή δεν ξέρουμε πόσο μακριά είναι η φωτογραφία που τραβήχτηκε. Είναι σε τροχιά γύρω από σκουπίδια.
Θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις υποθετικές μορφες ζωής;;;

Παρά το γεγονός ότι οι βιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για τη γέννηση της ζωής, ένας Ρώσος αστροφυσικός ο Δρ VI Godanskii υποστηρίζει ότι σημαντικές ποσότητες προβιοτικου υλικόυ μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στις περιοχές γύρω από τα νεφελώματα τα γιγαντιαία νέφη αερίου που σταθμεύουν στο «σύμπαν. 

Με το πέρασμα του χρόνου τα υλικά και οι ίδιοι νόμοι που επέτρεψαν τη ζωή στον πλανήτη μας μπορεί να εξελίχθηκαν  σε κάποια μορφή της ζωής για την προσαρμογή σε ακραίες συνθήκες όπως αυτές του ανοιχτού χώρου.Βλεπε αρχικη εικονα της NASA










πηγη mwlonlave.blog

You-Tube