Έλα κι εσύ στην παρέα μας. Κάνε like για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα!

19 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1


Μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής η “μάχη” των πλέι-οφ έχει πάρει φωτιά. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα όσα συμβαίνουν στην Τούμπα.


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά, είχε δοκάρι στο 83` με τον Κλάους και τελικά το πλήρωσε, καθώς ο Λίλα στο 88` "πάγωσε" την άδεια σχεδόν Τούμπα, κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΣ που κάνει όνειρα Champions League!

O φλύαρος Δικέφαλος, που γιουχαρίστηκε άγρια, πέταξε ένα ημίχρονο, ξύπνησε κάπως στο β` με τον Βούκιτς (μοιραίος στις καθυστερήσεις) και οι Γιαννιώτες οι οποίοι είχαν κατέβει με τρία σέντερ μπακ και Ντε Βισέντι, Κοροβέση στον πάγκο έκαναν το colpo grosso!!

Λίγα πράγματα και γιούχα...

Στη μισοάδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλεί στο ξεκίνημα, με τον ΠΑΣ να αμύνεται μαζικά σε σχήμα 3-5-2. Ο Χριστόπουλος ξάφνιασε με τις επιλογές του πάντως, έχοντας αφήσει στον πάγκο Κοροβέση και Ντε Βισέντι.

Ο "Δικέφαλος" προσπαθούσε ανεπιτυχώς να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με πλαγιοκοπήσεις, κυρίως από τα αριστερά με τον Λίνο, με τους Ηπειρώτες να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα παίζοντας φουλ κατενάτσιο και την Τούμπα να σφυρίζει... Από το 35` και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως στροφές και στο 40` ο Κολοβέτσιος έκλεψε την μπουκιά από το στόμα του Καμαρά που ήταν σε θέση για γκολ. Το ημίχρονο έληξε 0-0 με τον κόσμο να αποδοκιμάζει...

Καλύτερος, αλλά...

Με τον Καμαρά να πηγαίνει δεξιά και τον Βούκιτς να μπαίνει αντί του Λόρενς ξεκίνησε το β` μέρος. Το σκηνικό πάντως το ίδιο ήταν, ο ΠΑΟΚ είχε την μπάλα και ο ΠΑΣ αμυνόταν, με τον Γ.Χ. να βάζει και τον Ολίσε αντί του "Σάλπι". Ο Έτο είχε μια καλή ευκαιρία στο 58`, ενώ δυο λεπτά μετά ο Κάτσε είχε την καλύτερη φάση για το 1-0!

Ο ΠΑΟΚ πλέον πίεζε και ο Χριστόπουλος έβαλε τον Κοροβέση για να ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του, ενώ ο Γ.Χ. έφερε στα χαφ τον "Κατσούρ", βγάζοντας τον Λάζαρ και βάζοντας τον Αποστολόπουλο δεξιά. Ο Φεγκρούς στο 74` κράτησε το μηδέν στο φάουλ του Βούκιτς, με τον τελευταίο να φτάνει κοντά στο 1-0 και στο 78`, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τον καλό ρυθμό που είχε.

Δράμα ΠΑΟΚ!

Ο Κλάους στο 83` βρήκε οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ!! Στο τέλος μπήκε και ο Ντε Βισέντι και στο 88` ο Αργεντινός έκανε το κόρνερ και ο Λίλα με πλασέ έκανε το 0-1, σιωπώντας την Τούμπα και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, αφού στο 95` ο Βούκιτς έχασε τετ-α-τετ!!!

ΣΚΟΡΕΡ: 88' Λίλα

ΔΟΚΑΡΙ: 83' Αθανασιάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81' Κάτσε - 29' Ρουμπουλάκου, 44' Οικονόμου, 58' Κολοβέτσιος, 72' Μπέριος, 88' Ντε Βινσέντι

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντελφελντ, Λάζαρ (68' Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (46' Βούκιτς), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56' Ολίσε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62' Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (86' Ντε Βινσέντι), Γιάκος (74' Νάκος)


You-Tube